Tørklæder

Et tørklæde, kan bruges til alt og for rigtig mange en uundværlig ting.
 
Bruges til fest.
 
Et tørklæde, kan være med til at sætte prikken over i'et.
Intet er så flot som et smukt tørklæde, over skuldrene en sommeraften. Har du sort kjole på, vælg så et tørklæde i smukke farver, der evt. passer til din taske, smykker eller hår pynt. Har du en flerfarvet kjole/skjorte på, vil et ensfarvet tørklæde, i en farve der også er i kjolen/skjorten se rigtig flot ud. 
 
Bruges til afslappet hverdag:
 
Et tørklæde der er viklet flere gange rundt om halsen og bundet tæt, giver et afslappet look.
 
Bruges på arbejdet:
 
Skal du pifte dit hverdagstøj lidt op, kan du let gøre det med et tørklæde. Bind/sæt dit tørklæde med en smart knude eller detalje, og vælg altid et tørklæde der passer til dit tøj. Du kan godt have blå bukser og blå bluse på, men find så et tørklæde, er har lidt blåt i sig, men også andre farver, matche så evt. med et armbånd eller hård spænde i samme farver
 
Måder at binde tørklæder på:
 
 
 
"Fransk knude"
Brug et aflangt tørklæde, fold det på midten og læg det dobbelt om halsen, kom så enderne ind igennem lykken og tilpas det halsen.
 
 
"Fransk knude med twist"
Brug et aflangt tørklæde, fold det på midten og læg det dobbelt om halsen, -som på "fransk knude" men i stedet for at putte begge ender igennem lykken, kommer du kun den ene ende igennem, drej så køkken en omgang, og den anden ende kommes igennem den nye lykke.